Betalen

 

Bij We Love Long Legs betaal je zowel mét als zonder account. Het is dan ook niet verplicht om een account aan te maken.  


Het aanmaken van een account is wel aan te raden:

  • gemakkelijk je betaal- en orderhistorie bekijken
  • je gegevens blijven behouden voor een volgende keer

 

Bij We Love Long Legs betaal je altijd veilig online. Selecteer een betaalwijze en je wordt dan automatisch doorgeleid naar een beveiligde betalingsomgeving van Cardgate. Is je betaling afgerond? Dan word je teruggebracht naar de website van We Love Long Legs. Bij betalingen via iDEAL, PayPal, Bancontact/Mister Cash of DIRECTebanking zien wij gelijk of de betaling succesvol is afgerond en verwerken we jouw bestelling direct. Je kunt het bedrag ook over maken op onze rekening via een bankoverschrijving.  


iDeal Betalen met iDeal is de makkelijkste en tevens meest gebruikte manier van online betalen. Met iDeal reken je  je aankopen direct, vertrouwd, veilig en gemakkelijk af. Om gebruik te maken van iDeal hoef je je niet te registreren, bestanden te downloaden of een account aan te maken. Maak je gebruik van internetbankieren bij ABN Amro, ASN bank, Friesland Bank, ING, Rabobank, RegioBank, SNS Bank, Triodos Bank of Van Lanschot Bankiers? Dan kun je direct met iDeal betalen. Je rekent dan snel en gemakkelijk af in de vertrouwde internetbetaalomgeving van je eigen bank. Betalen zoals je eigenlijk al gewend bent.  


PayPal Heb je een PayPal account? Dan is dit een gemakkelijke en veilige manier om je online betaling op We Love Long Legs te verrichten. Ook als je geen PayPal account hebt, kun je zonder een account aan te maken via PayPal betalen met creditcard.  


Bancontact / Mister Cash Als je internetbankiert bij Dexia, Fortis, ING, FINTRO, KBC, CBC, AXA Bank of VDK Spaarbank in België kun je via Cardgate met de betaalmethode Mister Cash veilig online aankopen doen met je bankpas.  


DIRECTebanking Wanneer je internetbankiert in Duitsland, Zwitserland, Oostenrijk, België, Engeland en Frankrijk kun je betalen via DIRECTebanking. Je wordt via Cardgate doorverwezen naar je veilige en vertrouwde bankomgeving. Betalingen via DIRECTebanking worden direct door ons ontvangen, zodat we je bestelling direct kunnen verzenden.  


Overboeking (vooraf) Het is natuurlijk ook mogelijk om zelf een betaling naar ons over te maken door middel van een (online of offline) overboeking. Als je hier voor kiest, kan het enige werkdagen duren voordat wij je betaling ontvangen. Omdat wij je order pas in behandeling nemen op het moment dat wij je betaling ontvangen hebben, dien je rekening te houden met een langere levertijd. Als wij je betaling niet binnen 7 dagen hebben ontvangen, bieden wij het door jou bestelde product opnieuw op de site aan. Ons rekeningnummer: IBAN NL53 RABO 0324 1865 84. 

 

Alle betaalmethodes zijn volledig veilig en voldoen aan de wettelijke gestelde eisen omtrent online betaling. Elke afgeronde bestelopdracht wordt uiteindelijk per e-mail bevestigd. Het is dus belangrijk dat je je e-mailadres correct op de website ingeeft! De orderbevestiging per e-mail is geen betalingsbewijs, maar geeft aan dat de bestelprocedure succesvol is doorlopen en dat wij je order hebben ontvangen.